43 42 03 00info@el-team.dk

Privatlivspolitik

Dit privatliv har stor betydning for os – derfor er det vigtigt, at vi beskytter og respekterer dit privatliv ved
at opbevare og behandle dine personoplysninger, på en sikker og ansvarsfuld måde.
Vi modtager personoplysninger om vores kunder, så vi kan varetage og levere el-arbejder.

Nedenstående privatlivspolitik vedrører kunder.

 

1. DATAANSVARLIG

Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger, er:

Søren Jensen, Direktør
EL-TEAM APS
Islevdalvej 55 st.
DK – 2610 Rødovre

info@el-team.dk
Tlf.nr.: 43 42 03 00
CVR-nr: 26 45 56 26

 

2. BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker for eksempel
ved almindelig tilgang af indhold, hvis du deltager i vores tilfredshedsundersøgelse, eller udfylder vores
kontaktformular.

Vi behandler følgende personoplysninger om vores kunder: Navne, adresser, postnr. og by, mail, og
telefonnummer samt købshistorik.

El-Team ApS behandler ingen personfølsomme data. Følsomme personoplysninger er blandt andet
oplysninger om race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning samt
helbredsoplysninger.

 

3. VI BRUGER PERSONOPLYSNINGER TIL FØLGENDE FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, for at kunne levere de services, du har efterspurgt,
som for eksempel: pristilbud eller rådgivning.
Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold i forretnings- og
markedsføringsøjemed.

 

4. OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er
beskrevet i punkt 3 ovenfor og/eller som er påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi slette eller
anonymisere dine personoplysninger på sikker vis.
Som hovedregel opbevarer vi dine personoplysninger i 5 år fra første registrering.
Dog opbevarer vi udvalgte persondata i minimum 10 år, da vores ydelser omen fatter rådgivning, som vi har
et ansvar for. Det gør vi for at kunne varetage vores økonomiske interesser og retsstilling, hvis nogen måtte
mene, at vi har handlet ansvarspådragende.
Vi opbevarer kun data, der relater til opgaver udført af El-Team ApS. Vi opbevarer kun oplysninger på
personer over 18 år. Vi opbevarer ingen personfølsomme data.

 

5. VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi videregiver ingen persondata til tredjepart uden dit samtykke.
Vi har med alle vores leverandører indgået en Databehandleraftale, der indeholder vores instruks om
behandling af dine personoplysninger.
Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Ved accept af cookies, der omhandler din brug af vores website, hvilke annoncer du modtager og evt.
klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter (Google og Facebook) i det omfang disse
oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om her. Oplysningerne anvendes til
målretning af annoncering.

 

6. DIN SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt
bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i
øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

7. DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre
indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet
oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet
eller slettet. El-team ApS forbeholder sig dog retten til ikke at slette dine oplysninger, hvis de har relevans
for en sag vi har ydet rådgivning til.

Henvendelse herom kan ske til: info@el-team.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt
til Datatilsynet.

 

8. ÆNDRING AF VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og
ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den.